Judo Wedstrijdtraining

Wij hebben een leuk wedstrijdteam en doen gemiddeld twee keer per maand mee aan judowedstrijden (van de judobond).Uiteraard begeleiden wij hierbij. Er zitten geen extra kosten aan de wedstrijdtraining.

Deze training is voor iedereen die het leuk vindt om aan wedstrijden deel te nemen.

Judotoernooien

Wij hebben de judotoernooien benoemd in A, B en C toernooien. U heeft dan een idee wat voor soort toernooi het is. Het zegt niet altijd iets over het niveau van de tegenstanders.

A toernooi: Wordt georganiseerd in samenwerking met de judobond. Als er in totaal 2 judopartijen verloren worden dan is het toernooi afgelopen voor de judoka. Het is bij deze toernooien verplicht om lid te zijn van de judobond.

B toernooi: Wordt georganiseerd in samenwerking met de judobond. De kinderen worden ingedeeld in een poule van gemiddeld 5 kinderen. Er kunnen dan 4 judopartijen gemaakt worden. Het is gebruikelijk om bij deze toernooien lid te zijn van de judobond.

C toernooi: Een judovereniging organiseert het judotoernooi. De kinderen worden ingedeeld in een poule van gemiddeld 5 kinderen. Er kunnen dan 4 judopartijen gemaakt worden.

Aankomende wedstrijden en tournooien

judo jong 1016419786

Kom 2 weken gratis proef sporten* Start direct

*Life PowerBase valt niet onder de proefperiode van 2 weken