Zonnebank

Finse Sauna

Infrarood Sauna

Zonnebank

Kosten voor de zonnebank:

Kosten zonnebank € 9,- 20 minuten.

 

Finse sauna

De Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem De Finse sauna zorgt ook voor een verbetering van de totale weerstand door het afvoeren van schadelijke afvalstoffen in het lichaam.

Finse Sauna

€ 6,-

Maximaal 2 uur.

 

Hoe te gebruiken

Het gebruik van de Finse sauna bestaat vaak uit meerdere sessies van circa 10 minuten. Neem hiervoor alle tijd.

Allereerst dient u voordat u de sauna binnengaat een douche te nemen. Hiermee maakt u de huid vochtig waardoor het transpireren wordt vergemakkelijkt. Leg vervolgens een handdoek of een badlaken op de bank en ga daar op zitten.

De aanbevolen temperatuur ligt tussen de 80°C en 90°Celsius en maximaal 100°C. Gooi vervolgens wat water op de stenen en blijf rustig zitten. Nadat u water op de stenen heeft gegooid neemt de vochtige hitte toe. Na een verblijf van circa 10 minuten verlaat u de sauna om een koude douche Ook kunt u er voor kiezen om buiten de sauna op kamertemperatuur rustig te gaan zitten. 

 

Infrarood sauna

Er zijn verschillende redenen om gebruik te maken van een infrarood sauna. Een veel voorkomende reden is uit medisch oogpunt, zoals spier en gewrichtspijnen, reuma, artrose, stress, vermoeidheid, cellulitis, afvoer toxische stoffen, acne, psoriasis, eczeem, hoge bloeddruk, fibromyalgie en verkoudheid. De personen die hier last van hebben, hebben veel baat bij het gebruik van een infrarood sauna. Infrarood sauna’s zorgen ook voor een verbetering van de totale weerstand door het afvoeren van schadelijke afvalstoffen in het lichaam, een betere doorbloeding en het is goed voor uw huid.

Infrarood Sauna € 5,- 30 minuten.

 

Hoe te gebruiken

U dient droog of afgedroogd de sauna in te gaan. 

 

Douchegelegenheid in beide sauna’s

U kunt zich in beide sauna’s douchen en omkleden. Dit is gescheiden van de kleedkamers.

Kom 2 weken gratis proef sporten* Start direct