Voeding

Banner voeding

Zou u graag wat kilos kwijt willen? Volg Diplan, sick want dat werkt echt, is gezond voor uw lijf en u valt af, zonder hongergevoel.
Diplan

Afhankelijk van uw leeftijd, conditie en geslacht, is het mogelijk om in 10 weken 10 kilo lichaamsgewicht te verliezen door het volgen van Diplan.

We beginnen met een keuze. U kunt direct aan Diplan beginnen, op het moment dat u er zeker van bent, dat Diplan wat voor u is.

Of, indien u liever eerst wil kennismaken, en wil informeren wat Diplan verder precies voor u kan betekenen, dan maken we eerst een afspraak voor een lichaamsanalyse en een voedingsadvies.

Intake formulier

Als u direct met Diplan wil gaan starten, dan plannen we samen een intake gesprek, reserveer daar ongeveer 1 uur en een kwartier voor.

Voordat deze afspraak plaats vindt, ontvangt u per mail van ons een intake formulier.

We vragen u deze zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij alvast op de hoogte zijn van een aantal zaken. U moet dan denken aan naam, adres, woonplaats, maar ook of u medicijnen gebruikt, hoe vaak u van plan bent te gaan sporten, wat uw eetgewoontes zijn, enzovoort.

Tijdens de intake, nemen we een volledige lichaamsanalyse bij u af. Onze meet apparatuur, meet behalve uw gewicht ook een heel aantal andere belangrijke punten. De spier- en vet massa wordt doorgemeten, en u zal ook precies te weten komen, hoe de verdeling van uw spieren en het vet in uw lichaam is.  Het apparaat meet daarnaast de hoeveelheid vocht, de bmi en heel belangrijk……de snelheid van uw stofwisseling, dus hoeveel calorieën u in rust verbruikt. Wij kunnen ook uw bloeddruk meten en uw bloedsuiker prikken. Tijdens het gesprek leggen wij uiteraard ook goed het Diplan programma uit.

Via internet

Diplan + werkt namelijk via internet, waar u toegangscodes voor ontvangt. Want uiteindelijk bent u degene die beslist wat u eet op elk moment van de dag. Er wordt gewerkt met een opgegeven menu, wat u zelf mag aanpassen aan uw eigen “eet-wensen en behoeften”.

En dit 6 x per dag (3 maaltijden en 3 tussendoortjes). Tijdens het volgen van Diplan is het noodzakelijk om te bewegen, minimaal 2 a 3 x per week. We maken een plan en begeleiden u ook met de trainingen. Iedere week opnieuw.

Na het intake gesprek bent u klaar om aan de slag te gaan met Diplan en komt u vervolgens elke week langs voor een afspraak om opnieuw een weeg kaart te laten maken, bloeddruk te laten meten en uw vragen beantwoord te krijgen. Dit wekelijkse gesprek duurt ongeveer 20 minuten. En uiteraard is uw voedingscoach tussendoor ook bereikbaar voor vragen.

Heeft dit verhaal uw interesse gewekt? Mail of bel ons dan voor het maken van een afspraak: info@sportcentrumlife.nl – telefoon 010 – 5900286

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
SUPPORT CASPER ZATERDAG 25 JUNI SPINNINGMARATHON
Met de opbrengst steunen wij Support Casper!
Vanaf 20.00-01.00 uur is er een feestavond bij INZIGHT in Maasland met een surpriseACT!.
! BELANGRIJKE MEDEDELING !
Vrijdag 17 juni Maasland GESLOTEN
Morgen (vrijdag 17 juni) is de locatie Maasland gesloten i.v.m. asfalteren. De locatie Maassluis is geopend.

Onze excuses voor het ongemak.

Morgen (vrijdag 17 juni) is de locatie Maasland gesloten i.v.m. asfalteren. De locatie Maassluis is geopend. Onze excuses voor het ongemak.
VAKANTIE ROOSTER
Tijdens de zomervakantie zijn er wijzigingen in de openingstijden en het Rooster!
Geïnteresseerd in Aikido/Jiu Jitsu of een andere sport?
U kan 2 weken kosteloos komen proefsporten!
Wilt u graag van het aanbod gebruik maken?
Vul dan het inschrijfformulier in.
Bent u geïnteresseerd in crosstraining dan laten wij u weten wanneer wij starten en wat de kosten hiervan zullen zijn.
Zumba Outdoor Party
Outdoor Zumba Party, zondag 2 juli van 11.00-15.00
DJ + 6 zumba instructeurs Parkeerterrein voor sportcentrum Life Maasland. Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland
NIEUW! Groepslessen Maassluis
Wij willen spoedig starten met de groepslessen in Maassluis. Als u zich opgegeven heeft laten wij u dit weten per email of sms.
De lessen worden gegeven op de locatie sportcentrum Life Maassluis. Ingang: Burg. Wesselinkstraat 2, 3145 SB Maassluis.
Beste sporter,
Per 1 Maart vallen alle lessen thaiboksen, boksen en MMA onder Gym International. De lessen blijven op dezelfde locatie.
In de maand februari gaan alle lessen door. Verder zullen wij u schriftelijk informeren.