Personal training

Personal training1

Personal Training

Wij helpen u persoonlijk naar het doel dat u graag wilt bereiken. Heeft u uw doelen nog niet helemaal duidelijk in beeld, dan helpen wij u bij het helder formuleren ervan. Samen stippelen wij aan de hand daarvan een traject uit en stellen we een plan van aanpak op. Zo weten we precies wat er voor nodig is en wat we moeten doen om succes te boeken.

Vrijblijvend intake-gesprek!

In een eerste gratis en vrijblijvend intake-gesprek maken we jouw doelstelling(en) concreet. We bekijken je huidige leefstijl en gezondheid en we verrichten diverse metingen. Aan de hand daarvan stippelen we (samen met een voedingsdeskundige) een persoonlijk begeleidingstraject uit.

  • Je vindt je gezondheid belangrijk en wilt graag fit oud worden
  • Je hebt fysieke klachten die je in de weg zitten
  • Je wilt er graag goed uitzien
  • Je wilt je sportprestaties verbeteren

Train je eigenlijk wel op de juiste manier om je doelstelling te behalen?

  • Je vraagt je af of jouw voeding wel met jouw leefstijl in balans is.
  • Je wilt afslanken maar het lukt je steeds maar niet.
  • Je gaat voor kwaliteit en houdt van een gerichte aanpak
  • Je wilt efficiënt met je tijd omgaan
  • Je hecht waarde aan privacy

 

Coaching is voor een zeer groot deel bepalend voor het resultaat dat je behaalt. Aan ons de taak om het beste uit jou naar boven te halen. Wij coachen jou gedurende het traject om zodoende jouw doelen te bereiken. Weten wat je moet doen is één ding, maar het vervolgens ook doen en blijven doen… daar gaan wij jou bij helpen!

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Jij bent expert van jouw leven en van jouw lichaam; jij kent jezelf beter dan wie ook. Daar maken we gebruik van. Op het moment dat je lichamelijk lekker in je vel zit wordt je geestelijk ook fitter en veerkrachtiger.

Small group personal training is een efficiënte training in een kleine groep van max. 5 personen. In maximaal een uur heb je een volledige training achter de rug! De personal coach voorziet je van uitstekende begeleiding. Omdat we willen dat u ook in een kleine groep de beste resultaten behaalt.

Kosten?

Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend en kosteloos. U weet hierdoor zeker of u de juiste keuze maakt!
U betaalt nooit meer dan €40,00 per sessie incl. btw

 

Voor meer informatie over de Coaching en tarieven van Personal training en Small Group personal training kunt u contact met ons opnemen.

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.