Fitness

Fitness

Fitness is een verzamelwoord voor je geestelijk en lichamelijk “goed” voelen. Iedereen kan fitness doen. Om fitness te beoefenen, heeft u geen ervaring, conditie of een sportachtergrond nodig en u bent nooit te oud om met fitness te beginnen. Sportcentrum Life beschikt over een van meest toonaangevende fitnessmerken. Zo vindt u bij ons de allernieuwste krachtlijn van Technogym.

Individueel programma

De gediplomeerde instructeurs van Sportcentrum Life maken voor ieder individueel een fitnessprogramma dat aansluit bij uw wensen en uw niveau. Ook mensen met een blessure of handicap kunnen bij ons terecht. Vanaf 13 jaar is er scholierenfitness (ook in groepsverband) en er is fitness voor 60-plussers. Vraag naar onze speciale tarieven!

Wij geven losse trainingen aan groepen, verenigingen en middelbare scholen. Ook organiseren wij kinderfeestjes en workshops (peutersport, judo en streetdance) voor peuterspeelzalen, bso’s en basisscholen.

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.