Senioren Fit Maasland

Senioren Fit Maasland

Zaal: Groepslessenzaal
U vindt het belangrijk om in een goede conditie te blijven hetgeen voor de gezondheid een van de belangrijkste factoren is. Er wordt individueel of in groepsverband (uw eigen keuze) onder leiding van een sportdocent gewerkt aan de algemene conditie. Het is de bedoeling dat op prettige wijze een uur lang alle spiergroepen gebruikt worden. Iedereen doet dat op eigen niveau en snelheid. Er wordt getraind met fitness apparaten en er worden oefeningen in de zaal gedaan. Dit is ook uw eigen keuze. Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van grote en kleine gewichten, dumbells, medicineballen, barbells en dynabands om zo de grote spiergroepen te trainen. U kunt er zeker van zijn dat alle oefeningen verantwoord zijn en dat er rekening gehouden wordt met uw mogelijkheden.
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
10.30
11.00
11.30

Vrijdag

Geen lessen op deze dag!
Proefles aanvragen

Vermeld in het formulier waar u graag aan zou willen deelnemen. U kunt zich inschrijven voor meerdere proeflessen.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.


Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.