Peutersport Maasland (aanmelden)

Peutersport Maasland (aanmelden)

Peutersport: tot 4,5 jaar
Peuters vinden het fijn om te bewegen en te imiteren. Peutersport prikkelt onder meer de fantasie, stimuleert de taalontwikkeling, de motoriek en de sociaal- emotionele ontwikkeling van het kind.
  • Rennen
  • Springen
  • Rollen
  • Kruipen
  • Dansen
  • Spelen
  • Zingen
In een peutersportles leren de kinderen op een speelse manier om te gaan met elkaar en te bewegen. We werken met een thema (bv. seizoenen, circus, zwemmen, dierentuin) waar we over dansen en zingen, in combinatie met een verhaal en muziek. Kortom, peutersport is plezier, spreekt aan en stimuleert de peuter in zijn totale ontwikkeling!     Peutersport wordt gegeven voor de leeftijd 2 en 3 jaar op woensdag 10.15-11.00. Op de vrijdag van 09.00-09.45 is de les nog niet gestart. Bent u geïnteresseerd in dit tijdstip dan kunt u een email sturen. De les start bij genoeg aanmeldingen.
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
10.00
10.30

Woensdag

Geen lessen op deze dag!
Proefles aanvragen

Vermeld in het formulier waar u graag aan zou willen deelnemen. U kunt zich inschrijven voor meerdere proeflessen.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.


Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.