Sportcentrum Life en Corona

app sportivity

Om gebruik te kunnen maken van de fitness of de groepslessen is het van belang dat u de Planning App van Sportcentrum Life (Sportivity) download. Op deze manier kunt u thuis online inplannen op welke tijd en dag u komt trainen zodat wij precies weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Zo voorkomen we dat er een te grote groep mensen tegelijkertijd aanwezig is, we volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. U heeft een sms en mail over de App ontvangen, of via onze website, Facebook en Instagram onze Corona updates vernomen. Als u dit heeft gemist kunt u een mail sturen naar info@sportcentrumlife.nl of even bellen met een van onze locaties. Wij sturen u dan de link zodat u de  App kunt downloaden. Het mailadres waarop u deze mail ontvangt is tevens uw gebruikersnaam voor de app en er kan niet voor elkaar gereserveerd worden. 

Reserveren via de App
Via de app kunt u zien dat wij tijdsblokken voor de fitness hanteren. Daarna heeft u 15 minuten de tijd om Sportcentrum Life te verlaten voordat er een nieuwe groep arriveert. U kunt 5x per week reserveren. Zo heeft iedereen de kans om te komen sporten. Wilt u een keer extra komen en ziet u via de  App dat er nog plek is, dan maken wij deze reservering handmatig bij de receptie voor u.                                      

Groepslessen, Aikido, Jiu Jitsu en Judo
Het groepslessenrooster wordt t/m minimaal 31 augustus buiten aangeboden en blijft ongewijzigd. Per 1 juli gaat de Aikido en Jiu Jitsu weer binnen van start en ook mag de judo voor de jeugd weer binnen.

Extra afspraken
 • Gebruik onze ledenpas bij het aan- en afmelden. Zonder pas kun je niet direct naar binnen. 
 • Bij binnenkomst mag u uw handen ontsmetten.
 • Wij adviseren u om sportschoenen voor binnen te dragen
 • U dient altijd een handdoek te gebruiken. 
 • Na het gebruik van de apparaten en losse materialen dient u deze schoon te maken en vanzelfsprekend ook weer op te ruimen.
 • De kleedkamers blijven dicht; de toiletten gaan wel open. Voor u is het misschien handig om daarom altijd een sporttas mee te nemen. Of de kluisjes te gebruiken (€0,20)
 • Plan je bezoek thuis in. Als je alles zelf thuis goed regelt dan kan je zonder problemen snel beginnen met trainen.
 • Mocht je gereserveerd hebben en toch niet kunnen, meldt je dan ook weer af in de app. Niet alleen vanuit Sportcentrum Life maar ook vanuit het RIVM is het verplicht te registreren wie ons centrum bezoekt en wanneer er gesport wordt door u.

Life Power Base
Er zijn nieuwe tarieven voor Life Power Base:
 • PowerBase exclusief lessen - €37.50 per maandag (jaarabonnement)
 • Powerbase inclusief lessen -  €44.95 per maand (jaarabonnement)
 • PowerBase inclusief lessen - €49.95 per maand (per maand opzegbaar)
Klik hier voor meer informatie over Life Powerbase.


Dank voor uw begrip van de afgelopen weken. We hopen u snel weer in goede gezondheid in onze sportschool te mogen ontvangen.

Deel via:

Kom 2 weken gratis proef sporten* Start direct

*Life PowerBase valt niet onder de proefperiode van 2 weken