Voeding voor kinderden

voeding kinderen

Eet mijn kind wel gezond genoeg?

  • Is mijn kind te zwaar voor zijn/haar leeftijd?
  • Hoeveel zou mijn kind eigenlijk mogen eten op een dag?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn kind op een gezonde manier wat zwaarder wordt?
  • Heeft u dit soort vragen over het voedingspatroon van uw kind?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Een gezonde voeding geeft energie die nodig is om te groeien en zorgt voor een goede ontwikkeling van uw kind.

Bodyscan

Met onze meet apparatuur kunnen wij bij kinderen vanaf 7 jaar een complete bodyscan maken.Deze scan geeft op een heel A4 formulier weer, buy cialis hoe de bouw van het lichaam van uw kind is. Het gewicht, maar ook de hoeveelheid spieren en vet wordt gemeten. Er wordt middels een groei curve aangegeven of de lengte en het gewicht van uw kind overeenkomen met leeftijdsgenoten.

Lichaamsanalyse

Tijdens een afspraak maken wij deze lichaamsanalyse van uw kind. We bespreken deze volledig met u en leggen precies uit waar alle getallen voor staan. Daarnaast geven wij u tips en adviezen over voeding. En mocht u zelf vragen hebben dan bent u uiteraard vrij deze te stellen.

Afspraak

Heeft u interesse in een afspraak voor een voedingsadvies/lichaamsanalyse voor uw kind, of heeft u nog vragen, bel of mail ons; 010 – 5900286 – info@sportcentrumlife.nl

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.