Salsa

 

LET’S SALSA!

Vanaf oktober 2018 starten er twee nieuwe salsa cursussen bij In Zight in Maasland. Eén voor echte beginners en één voor deelnemers die al iets meer ervaring binnen de salsa hebben. Wil jij de latin dance ook beter onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor één van de twee salsa cursussen.

OVER DE SALSA CURSUS

Wij bieden de salsa beginnerscursussen 1 en 3 aan. Voor starters wordt beginnerscursus 1 aangeboden en mensen die al ervaring in de salsa hebben wordt beginnerscursus 3 aangeboden.
De cursussen bestaan uit een zeer gestructureerd en uniform wekelijks lesprogramma (10 lessen van een uur), waarbij techniek, houding en muzikaliteit de basis vormen. De salsa lessen worden verzorgd door een ervaren salsa duo die hun sporen in de Latin Dance dubbel en dwars hebben verdiend.
Bij het volgen van de cursus leer je door de kracht van herhaling: je herhaalt wekelijks een aantal belangrijke elementen en vervolgens leer je dit te combineren met iets nieuws. Je ontvangt na het volgen van de cursus een certificaat en daarmee kun je doorstromen naar een vervolgcursus die later bij In Zight georganiseerd wordt. Geen lid bij Sportcentrum Life? Geen probleem, ook dan kun je meedoen met de cursus.

LOCATIE

WAAR: In Zight (Oude Veiling 1, 3155 EN Maasland)

CURSUS DATA

WANNEER BEGINNERS 1: Vanaf dinsdag 16 oktober 2018 19.00 tot 20.00 uur (10 lessen achter elkaar)
WANNEER BEGINNERS 3: Vanaf dinsdag 16 oktober 2018 van 20.30 tot 21.30 uur (10 lessen achter elkaar)

KOSTEN

Wil je meer weten of je gelijk aanmelden voor één van de salsa cursussen, mail dan naar info@sportcentrumlife.nl. je kunt je opgeven als duo of alleen. De cursussen bestaan uit 10 lessen van een uur voor de prijs van €75,- per persoon als je je voor 1 oktober aanmeld. Schrijf je je later in betaal je €80,- per persoon.

Salsa dansen gaat om plezier en beleving van de muziek. Waan je in Cubaanse sferen door de sfeervolle muziek en kom salsadansen bij In zight!

U kunt op de onderstaande knop klikken om een u in te schrijven of aan te melden voor meer informatie.

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Vanaf maandag 18 mei kunnen wij in Maasland fitness buiten aanbieden. Ook starten wij met het volledige groepslessenrooster! Wij informeren u via de email.

Klik hier voor onze Corona Update

We doen er alles aan dat wij binnen sneller open kunnen dan 1 september.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.