Inloopspreekuur

Heb je een pijnlijke schouder? Ben je al maanden bezig sterker of fitter te worden, maar zie je weinig vooruitgang? Heb je twijfels of de oefeningen die je doet wel goed zijn voor je knie? Schoot het afgelopen weekeinde tijdens de voetbalwedstrijd in je hamstring en wil je advies wat je nu het beste kan doen?

Kom langs op het gratis inloopspreekuur voor een kort adviesgesprek met onze (sport)fysiotherapeut!

Wat is het inloopspreekuur? 
Het inloopspreekuur is een gratis service van Fernhout Fysiotherapie voor mensen met een beginnende of chronische klacht/(sport)blessure of voor mensen die een gerichte trainingsvraag hebben. Dit is dus geen fysiotherapeutische intake of behandeling, maar een adviesgesprek met onze fysiotherapeut. Bij acute klachten of een blessure adviseren we je dan ook om een afspraak te maken voor een regulier fysiotherapeutisch consult van dertig minuten.

Het spreekuur is toegankelijk voor iedereen.

U kunt een afspraak maken voor het inloopspreekuur via onze website. Hierdoor ben je, bij mogelijke drukte, er van verzekerd dat je die dag ook bij onze fysiotherapeut terecht kunt met je vraag.

Kijk voor meer informatie, het maken van een afspraak op www.fernhoutfysiotherapie.nl of stuur een mail naar info@fernhoutfysiotherapie.nl.

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life