Yoga

Yoga

yoga les
Hi! Mijn naam is Djodie Oosterhuis en ik ben yoga docente bij Happy Feelz | yoga & you. Vanaf juni 2017 zal ik Hatha yoga lessen bij Sportcentrum Life gaan verzorgen. Kom je ook? Zo’n 5 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Ik had een burn-out, was niet gelukkig en had flinke last van mijn rug. Ik begon met één les in de week en dit groeide al snel uit tot twee keer in de week en een eigen thuis practice. Ik leerde mediteren, mijn lichaam en geest weer in verbinding brengen, ontspannen en accepteren. Mijn lichaam werd sterker, mijn geluk steeds groter en mijn geest veerkrachtiger. Dit gun ik iedereen. Yoga en het lesgeven is mijn passie en levensstijl geworden. Ik heb de rust en kracht er van zelf mogen ervaren en deel dit dolgraag met anderen. Twee jaar geleden begon ik dan ook de Sivananda Yoga docenten opleiding in Rotterdam en volgde ik verschillende workshops en cursussen. Naast yoga docente blijf ik ook altijd zelf lessen volgen en blijf ik me verdiepen in o.a. anatomie, fysiologie, filosofie en voeding. Mijn lessen beginnen altijd even met een zittend of liggend rustmomentje om weer in contact te komen met het lichaam en de aandacht naar de ademhaling te brengen. Een rustige buikademhaling zorgt automatisch voor een kalme geest en via deze weg leer je je eigen grenzen herkennen en verkennen. Weer leren luisteren naar je lichaam ligt aan de basis van yoga. Vanuit die rust beginnen we de les waarin we o.a. werken aan bewustzijn, concentratie, ontspanning en flexibiliteit/kracht. Omdat we de houdingen voor langere tijd aanhouden, train je niet alleen de lange, oppervlakkige spieren, maar ook de korte, diepliggende spieren wat zorgt voor een sterke core, goede balans en een gezonde lichaamshouding. De les eindigt met een diepe eindontspanning om lichaam en geest de kans te geven weer in balans te komen en alles te verwerken. Mindfulness heeft ook een belangrijke rol in mijn lessen. Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet heel lenig, spiritueel of sterk te zijn. Heb je blessures, ben je zwanger of heb je andere klachten, laat dit dan even vooraf aan de les weten. Elke houding kan aangepast worden naar jouw lichaam en behoeftes. Twijfel je of heb je vragen dan kun je me altijd bereiken op telefoonnummer 06-47110636. Ik hoop je gauw te zien in de les! Om shantí, Djodie
Abonnementsvorm
1x per week Hatha Yoga € 20,50 per maand
2x per week Hatha Yoga € 34,50 per maand
De les Hatha Yoga valt niet in de het abonnement van onbeperkt sporten voor €19,95 per maand. U kunt met een abonnement voor Hatha Yoga alleen de les Hatha yoga volgen. Het volgen van een Yoga les op een andere dag dan uw vaste dag kan in overleg met Djodie.
Bent u geïnteresseerd in een proefles Hatha Yoga?
U kunt een e-mail sturen naar info@sportcentrumlife.nl Bij genoeg aanmeldingen starten wij in de maand juni. Wij houden u hierover op de hoogte. U kunt 2 proeflessen nemen, hier zijn geen kosten aan verbonden.
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09.00
Yoga
aanmelden per email
09.15
Maasland
Yoga
aanmelden per email
09.15
Maasland
09.30
10.00
18.30
Yoga
aanmelden per email
18.30
Maasland
19.00
19.30
Yoga
aanmelden per email
19.45
Maasland
20.00
20.30

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Geen lessen op deze dag!
Proefles aanvragen

Vermeld in het formulier waar u graag aan zou willen deelnemen. U kunt zich inschrijven voor meerdere proeflessen.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.


Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015Gerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
SUPPORT CASPER ZATERDAG 25 JUNI SPINNINGMARATHON
Met de opbrengst steunen wij Support Casper!
Vanaf 20.00-01.00 uur is er een feestavond bij INZIGHT in Maasland met een surpriseACT!.
! BELANGRIJKE MEDEDELING !
Vrijdag 17 juni Maasland GESLOTEN
Morgen (vrijdag 17 juni) is de locatie Maasland gesloten i.v.m. asfalteren. De locatie Maassluis is geopend.

Onze excuses voor het ongemak.

Morgen (vrijdag 17 juni) is de locatie Maasland gesloten i.v.m. asfalteren. De locatie Maassluis is geopend. Onze excuses voor het ongemak.
VAKANTIE ROOSTER
Tijdens de zomervakantie zijn er wijzigingen in de openingstijden en het Rooster!
Geïnteresseerd in Aikido/Jiu Jitsu of een andere sport?
U kan 2 weken kosteloos komen proefsporten!
Wilt u graag van het aanbod gebruik maken?
Vul dan het inschrijfformulier in.
Bent u geïnteresseerd in crosstraining dan laten wij u weten wanneer wij starten en wat de kosten hiervan zullen zijn.
Zumba Outdoor Party
Outdoor Zumba Party, zondag 2 juli van 11.00-15.00
DJ + 6 zumba instructeurs Parkeerterrein voor sportcentrum Life Maasland. Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland
NIEUW! Groepslessen Maassluis
Wij willen spoedig starten met de groepslessen in Maassluis. Als u zich opgegeven heeft laten wij u dit weten per email of sms.
De lessen worden gegeven op de locatie sportcentrum Life Maassluis. Ingang: Burg. Wesselinkstraat 2, 3145 SB Maassluis.