Yin yoga Maasland (aanmelden)

Yin yoga   Yin Yoga wordt steeds populairder, omdat steeds meer mensen een tegenhanger zoeken van hun drukke dagelijkse bestaan! Deze yogavorm is gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Tevens rek je jouw dieperliggende spieren op. Vandaar dat dit de meest therapeutische vorm van yoga wordt genoemd! Je blijft langer in de houdingen en beweegt zo min mogelijk. Zo kun je prefect aandacht geven aan een bepaald lichaamsdeel.   Effecten: - Herstel van blessures. - Stimuleert bindweefsel en meridianen. - Vertraagt het verouderingsproces. - Verlengt en versterkt gewrichten en bindweefsel. - Stressreductie (vermindert spanning). - Doordat je langer in de houding blijft, leer je loslaten. - En nog veel meer.              
Proefles aanvragen

Vermeld in het formulier waar u graag aan zou willen deelnemen. U kunt zich inschrijven voor meerdere proeflessen.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.


Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.