Corona Update

Beste leden,

Allereerst willen we u bedanken voor alle positieve berichten die we hebben mogen ontvangen n.a.v. de corona uitbraak. Uw begrip voor de situatie waarderen we enorm.

Vanaf maandag 18 mei kunnen wij in Maasland fitness buiten aanbieden. Ook starten wij met het volledige groepslessenrooster!

Op onze Facebookpagina staat een video hierover.

We doen er alles aan dat wij binnen sneller open kunnen dan 1 september.

Wij sturen u deze week een email met alle nodige informatie voor de komende periode.

Wat kunnen we u momenteel aanbieden?

Er is een  Trainingsapp van Sportcentrum Life. Wij hopen dat wij u met de app kunnen ondersteunen bij uw trainingen thuis.

U heeft hier een sms en mail over ontvangen, of via Facebook of Instagram ons bericht vernomen. Als u dit heeft gemist, maar wel geïnteresseerd bent in deze app kunt u een mail sturen naar info@sportcentrumlife.nl. Wij maken een persoonlijk account voor u aan zodat u thuis aan de slag kunt.  Ook de jeugd kan de app gebruiken, zodat zij tussen het huiswerk door, ook op een andere manier hun energie kwijt kunnen.

Blijft Sportcentrum Life Incasseren?
Als Sportcentrum Life nu stopt met incasseren kunnen wij geen lonen en andere vaste lasten meer betalen. Dit betekent dat wij zouden moeten sluiten zodra de maatregelen van de overheid stoppen. Dit willen we natuurlijk voorkomen, wij hopen dat onze leden ons hierin steunen en hun contributie blijven voldoen.

Wij begrijpen heel goed dat sommige leden nu ook in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen. Als dit het geval is of u bent anders van mening over onze incasso, willen we u vragen contact op te nemen via info@sportcentrumlife.nl. Wellicht kunnen we samen tot een oplossing komen.

We hopen op uw begrip en hopen u snel weer in goede gezondheid in onze sportschool te mogen ontvangen.

Met sportieve groet,

Sportcentrum Life

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Vanaf maandag 18 mei kunnen wij in Maasland fitness buiten aanbieden. Ook starten wij met het volledige groepslessenrooster! Wij informeren u via de email.

Klik hier voor onze Corona Update

We doen er alles aan dat wij binnen sneller open kunnen dan 1 september.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.