Corona Update

Beste leden,

Allereerst willen we u bedanken voor alle positieve berichten die we hebben mogen ontvangen n.a.v. de corona uitbraak. Uw begrip voor de situatie waarderen we enorm. Dank u wel hiervoor!

Naar aanleiding van de vele vragen die we afgelopen dagen hebben gehad, willen we u via deze mail verder informeren.  Na de laatste persconferentie is het nog steeds niet duidelijk wat er de komende tijd gaat gebeuren  Voor sportcentra staat nu alleen vast dat ze tot 6 april 2020 gesloten zijn. De kans dat we langer gesloten moeten blijven, is natuurlijk wel groot. We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt voor iedereen.

Wat kunnen we u momenteel aanbieden?

De afgelopen week hebben we hard gewerkt aan de Trainingsapp van Sportcentrum Life. Wij hopen dat wij u met de app kunnen ondersteunen bij uw trainingen thuis.

U heeft hier de afgelopen dagen een sms en mail over ontvangen, of via Facebook ons bericht over de app misschien al gezien. Als u dit heeft gemist, maar wel geïnteresseerd bent in deze app kunt u een mail sturen naar info@sportcentrumlife.nl. Wij maken dan een persoonlijk account voor u aan zodat u thuis aan de slag kunt. Uiteraard worden er de komende dagen veel trainingen en schema’s toegevoegd. Ook de jeugd kan de app gebruiken, zodat zij tussen het huiswerk door, ook op een andere manier hun energie kwijt kunnen.

Blijft Sportcentrum Life Incasseren?
Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden, het antwoord daarop is ja.

Als Sportcentrum Life nu stopt met incasseren kunnen wij geen lonen en andere vaste lasten meer betalen. Dit betekent dat wij zouden moeten sluiten zodra de maatregelen van de overheid stoppen. Dit willen we natuurlijk voorkomen, wij hopen dat onze leden ons hierin steunen en hun contributie blijven voldoen.

Kan ik mijn abonnement bevriezen?
Nee. Als wij abonnementen zouden bevriezen komen we direct in financiële nood en zullen wij onze deuren permanent moeten sluiten.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?
Wij vinden het jammer dat u niet meer bij ons wilt sporten, maar u kunt uw abonnement opzeggen. Opzeggen kan alleen per email.

Wij begrijpen heel goed dat sommige leden nu ook in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen. Als dit het geval is, willen we u vragen contact op te nemen via info@sportcentrumlife.nl. Wellicht kunnen we samen tot een oplossing komen.

We hopen op uw begrip en hopen u snel weer in goede gezondheid in onze sportschool te mogen ontvangen.

Met sportieve groet,
Sportcentrum Life

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.