Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.

Bijdrage

Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

 Meer Informatie

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds

Wij werken samen met Bedrijfsfitness Nederland

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als gezonde arbeidsvoorwaarde geeft je de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te sporten bij een sportlocatie naar keuze. Zo betaalt de Belastingdienst dus eigenlijk gewoon mee aan jouw abonnement! Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar óók voordelig!

Klik hier voor meer informatie!

Sportcentrum Life bepalingen voor het lidmaatschap - Copyright © Sportcentrum Life 2015
Privacyverklaring Sportcentrum LifeGerealiseerd door Kiem Online

Sportcentrum Life
CORONA UPDATE
Beste leden van Sportcentrum Life, Met veel spijt moeten we jullie melden dat Sportcentrum Life per direct de deuren sluit tot in ieder geval 6 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Klik hier voor onze Corona Update

De gezondheid van onze leden en medewerkers staan voorop! Bent u geïnteresseerd in een trainingsschema voor thuis, stuur ons een email op info@sportcentrumlife.nl. Wij danken u voor uw begrip en helpen u graag.

Voor verder informatie kunt u onze social media in de gaten houden.